::  Välkommen till ScanGen  ::

Portalen för alla som söker sina rötter.


- Med Personsökaren söker man smart efter personer förr och nu på hemsidor och i databaser runt om på nätet. Nå över 20 miljoner personposter i en sökning!

- Har du tagit ett DNA-test i släktforskningen, eller funderat på det? Då är Svenska Haplogruppdatabasen (SHD) något för dig!

- På vårt populära efterlysningsforum kan alla ställa frågor om släkten. Följ diskussionen på forumet, genom epostlistan eller med RSS.

- Många källor går nu att läsa direkt på internet. ScanGen hjälper dig att hålla koll på vilket material som blir tillgängligt löpande från SVAR, Arkiv Digital och Genline, såväl här på hemsidan som genom daglig uppdatering på epostlistan.

- En nyhet är GID Converter som gör det enkelt att översätta och "avkoda" det kryptiska GID-numret som används av Genline.

- Detta och mer som forskningsprojekt, register och länkar når man från menyn till vänster.: Behöver du en plats på nätet för din forskning?

Då kan du få det här. Du kan antingen skicka över material för publicering under projekt eller så kan du få en egen hemsida som du sköter helt själv.

: extra tjänster från oss
Dagsnyheter
TV-program


Annons

 

 


 

 

© ScanGen och Anders Berg - optimerad för Firefox och Internet Explorer - om cookies