genealogy in scandinaviaÄldre efterlysningar
[2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [2011] [2012] [2013] [2014] [2015] [2016]Marmhed, Sune Och Stina, Malmö, 1960-talet2008-04-12 20:41

Direktlänk http://forum.scangen.se/?svar=973
 

Stina och Sune Marmhed,bodde på Östra Promenaden nr? i Malmö på 1960-talet.Lever någon eller Deras barn? och iså fall var.
  SVAR

En änkling (påstås det) Sune Evert Andreas Marmhed dog 1969 11/1 i Marienhöhe 49, Qwickborn, Holstein, Tyskland, men var skriven i Räng i Skåne, född 1921 5/7 utan angiven ort. En frånskild kvinna Stina Marianne Marmhed dog 1992 24/1 i Helmfeltsg 1, Malmö, född 1923 23/12 i Malmö St Pauli. Källa: Sveriges Dödbok 1947-2003 CD. Barn går kanske att få fram genom skivorna för Sveriges Befolkning 1970 och 1980, telefonkataloger osv, men pga PUL så bör vi inte lämna uppgifter om nu levande personer här utan deras godkännande.
  SVAR 2008-04-12 19:05

Jag är dotter till Stina och Sune. Far var alltså inte änkling utan frånskild då han dog.
  SVAR 2008-04-12 20:41

Hej Eva!
Det var fantastiskt att jag fått ett svar på min efterlysning!Jag tror att det var för ett år sedan eller mer, som en gemensam bekant till Din Pappa och mig frågade mig om din pappas sekreterare. Jag hittade inte henne.Försökte hitta någon av Lecanders, men visste att både Bendix och Babbe var borta.Du kände ju "tant Britta ",hon bodde ju också på Östra Promenaden.Min gode vän Lennart Erbeus var mycket god vän med Britta,innan han flyttade till Liberia i början av -60-talet, och Din pappa kände honom väl. Tack för Ditt svar,,många hälsningar från Berndt Olsson.

Skriv ditt svar / enter your answer
Lämna så utförliga uppgifter du kan!
Problem att skriva i textrutan ovan? Använder du Internet Explorer kan du behöva slå på Kompatibilitetsvyn. Läs mer här!
Bifoga en bild (gif eller jpg, max 500 kB) och ange källan / attach image and specify the source
Varifrån kommer bilden? (ange både bildleverantör t ex Arkiv Digital, SVAR samt volym+sida)
Klicka på Bläddra för att välja fil. Om du vill ha läshjälp är det lämpligt att lägga in en bild av källan.
Ditt namn / your name
Svaret visas under frågan på webbsidan, men skickas också till frågeställaren (om denne angett epostadress).
Forumregler och integritetspolicy (uppdaterad senast 2018-09-13)


Du är själv rättsligt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. Text och bild med annan upphovsman än dig själv kräver dennes godkännande. Kortare citat av text är tillåtet med angivande av källa.

Att lägga in utsnitt av bilder från t ex Arkiv Digital med flera leverantörer av digitaliserade handlingar är tillåtet, om du anger varifrån bilden kommer.

Det är inte tillåtet att nämna nu levande personer, om dessa inte givit sitt uttryckliga medgivande. Undvik också att nämna känsliga uppgifter inom sekretessgränsen på 70 år, t ex dödsorsaker.

Efterlysningsforum är inte förmodererat, förutom ett visst skydd mot spam. Dock kan hela eller delar av inlägg raderas som strider mot gällande lagar, vars innehåll bedöms som oetiskt eller omoraliskt, eller bedöms som helt ovidkommande för detta forum. Även viss redigering och omflyttning för att underlätta överblickbarhet och navigering kan ske.

Endast de uppgifter du själv lägger in (inlägg, ditt namn och epostadress) sparas. Epostadressen är frivillig. Uppgifter sparas för närvarande utan något tidsgräns, eftersom även äldre trådar kan ha ett värde och kan kompletteras vid behov. Du har rätt att få ditt namn och epostadress borttaget om du vill. Scangen förbehåller sig rätten att någon gång i framtiden rensa äldre inlägg.

Genom att skriva ett inlägg godkänner du som användare att det sker utan ekonomisk ersättning.

Respektera de rubriker som finns för efternamn, förnamn, plats, tidpunkt och händelse. Skriv alltså inte "läshjälp" eller andra upplysningar där som hör hemma i själva frågan. Skriv inte hela rubriken endast i ett fält.

Spam loggas och åtgärder vidtas om missbruk fortsätter. Serverplatsen för Scangen tillhandahålls av Scorpion Data, vars servrar har högsta säkerhet och ligger i Sverige.

Genom att sända in ett inlägg accepterar du dessa regler. Reglerna kan komma att uppdateras i framtiden.

Översyn av reglerna har skett som anpassning till de nya EU-reglerna rörande GDPR (General Data Protection Regulation).

Donera

 

 Nu kan intresserade hjälpa till att skapa nästa utgåva av Sveriges Dödbok!

Sveriges Släktforskarförbund har 2021 gett ut nummer 8 i den populära serien, som omfattar åren 1830-2020.

Vi behöver nu frivilliga att registrera åren 1815-1829. Klicka på bilden och läs mer, se var vi behöver hjälp och anmäl ditt intresse!ANNONS

KÖP FRÅN SVERIGES SLÄKTFORSKARFÖRBUNDS BOKHANDEL

NYHET!


© ScanGen och Anders Berg - optimerad för Firefox och Internet Explorer - om cookies