genealogy in scandinaviaÄldre efterlysningar
[2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [2011] [2012] [2013] [2014] [2015] [2016]Malmqvist, Janne, Atwater Minnesota Usa, 18852021-04-05 10:08

Direktlänk http://forum.scangen.se/?svar=82135
2021-04-03 10:29 

Jag har funnit Janne Malmqvist död i maj 1885. Han var född 29 sep. 1847 i dalby Skåne.

Men bilden försvann, när jag skulle spara den !

Kan jag få hjälp med att hitta den igen ?

Det var på Ancestry !

Hälsningar Margareta Hansson

  SVAR 2021-04-03 14:07

Det jag hittade om den personen ovan var nog kanske inte exakt samma uppgifter som Du hade, men det finns kanske ett släktträd på Ancestry som heter Standard treehugger som handlar om denna personen, Först skrev jag in uppgifter under fliken Sök, både födelse och dödsuppgifter, sedan klicka på Släktträd , sedan kom det upp släktträdsförslag, som jag inte kan öppna eftersom jag inte har abonnemang på Ancestry. Ett till släkträd kan eventuellt finnas som handlar om denna personen men där var det lite krångligare namn, så jag ska ta middagspaus nu först sen ska jag försöka återkomma om detta.

  SVAR 2021-04-03 15:41

Ett till släkträd på Ancestry kan kanske finnas där man kanske kan hitta denna personen. Släktträdet heter

karinj%u00f6nsson Släktträd. Lite krångligt namn, små bokstäver med undantag för stort S i Släktträd. Nollor tyder jag det till iförsta hand framför stora O.

Jan Malmquist död i Kandiyohi county Minnesota 1885. Någon bild att skicka har jag tyvärr inte, kanske kan det finnas någon annan som kan hitta denna.

  SVAR 2021-04-05 10:08

Tack för du hjälper oss ! Min släkting Karin har gjort det  ena släktträdet o det andra har vi gjort tillsammans i Ancestry, som vi har hyrt på en månad. Vi hade en dödsruna ( vad det heter ? ) på honom i = döda i Minnesota.på 1885-talet.= Men det försvann, när vi skulla spara det ! Så det finns ett bevis på hans död ! Vi gick tillbaka till =Döda i Minnesota 1885, men hittar ingen.Men var letar vi efter honom ?

Skriv ditt svar / enter your answer
Lämna så utförliga uppgifter du kan!
Problem att skriva i textrutan ovan? Använder du Internet Explorer kan du behöva slå på Kompatibilitetsvyn. Läs mer här!
Bifoga en bild (gif eller jpg, max 500 kB) och ange källan / attach image and specify the source
Varifrån kommer bilden? (ange både bildleverantör t ex Arkiv Digital, SVAR samt volym+sida)
Klicka på Bläddra för att välja fil. Om du vill ha läshjälp är det lämpligt att lägga in en bild av källan.
Ditt namn / your name
Svaret visas under frågan på webbsidan, men skickas också till frågeställaren (om denne angett epostadress).
Forumregler och integritetspolicy (uppdaterad senast 2018-09-13)


Du är själv rättsligt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. Text och bild med annan upphovsman än dig själv kräver dennes godkännande. Kortare citat av text är tillåtet med angivande av källa.

Att lägga in utsnitt av bilder från t ex Arkiv Digital med flera leverantörer av digitaliserade handlingar är tillåtet, om du anger varifrån bilden kommer.

Det är inte tillåtet att nämna nu levande personer, om dessa inte givit sitt uttryckliga medgivande. Undvik också att nämna känsliga uppgifter inom sekretessgränsen på 70 år, t ex dödsorsaker.

Efterlysningsforum är inte förmodererat, förutom ett visst skydd mot spam. Dock kan hela eller delar av inlägg raderas som strider mot gällande lagar, vars innehåll bedöms som oetiskt eller omoraliskt, eller bedöms som helt ovidkommande för detta forum. Även viss redigering och omflyttning för att underlätta överblickbarhet och navigering kan ske.

Endast de uppgifter du själv lägger in (inlägg, ditt namn och epostadress) sparas. Epostadressen är frivillig. Uppgifter sparas för närvarande utan något tidsgräns, eftersom även äldre trådar kan ha ett värde och kan kompletteras vid behov. Du har rätt att få ditt namn och epostadress borttaget om du vill. Scangen förbehåller sig rätten att någon gång i framtiden rensa äldre inlägg.

Genom att skriva ett inlägg godkänner du som användare att det sker utan ekonomisk ersättning.

Respektera de rubriker som finns för efternamn, förnamn, plats, tidpunkt och händelse. Skriv alltså inte "läshjälp" eller andra upplysningar där som hör hemma i själva frågan. Skriv inte hela rubriken endast i ett fält.

Spam loggas och åtgärder vidtas om missbruk fortsätter. Serverplatsen för Scangen tillhandahålls av Scorpion Data, vars servrar har högsta säkerhet och ligger i Sverige.

Genom att sända in ett inlägg accepterar du dessa regler. Reglerna kan komma att uppdateras i framtiden.

Översyn av reglerna har skett som anpassning till de nya EU-reglerna rörande GDPR (General Data Protection Regulation).

Donera

 

 Nu kan intresserade hjälpa till att skapa nästa utgåva av Sveriges Dödbok!

Sveriges Släktforskarförbund har 2021 gett ut nummer 8 i den populära serien, som omfattar åren 1830-2020.

Vi behöver nu frivilliga att registrera åren 1815-1829. Klicka på bilden och läs mer, se var vi behöver hjälp och anmäl ditt intresse!ANNONS

KÖP FRÅN SVERIGES SLÄKTFORSKARFÖRBUNDS BOKHANDEL

NYHET!


© ScanGen och Anders Berg - optimerad för Firefox och Internet Explorer - om cookies