genealogy in scandinaviaÄldre efterlysningar
[2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [2011] [2012] [2013] [2014] [2015] [2016]Andersson, Johan, Lunnarp 10, född 17702008-01-22 15:15

Direktlänk http://forum.scangen.se/?svar=7008
 

Skulle vilja veta föräldrarna! Han föddes 1770-08-22 Lunnarp. Mvh /Lars-Göran Nilsson
  SVAR

Till Lars-Göran Nilsson Johan Andersson född 1770 i Lunnarp, Kverrestad hans föräldrar var Anders Johansson 1732-08-27 i Bollerup och Signe Persdotter född 1731-09-23 i Ullstorp. Jag har mer uppgifter och om du vill så kontakta mig på epostadressen: christer.kesson@telia.com // Christer i Lomma
  SVAR

Tack så mycket, Christer! Det är ju spännande det här med släktforskning. Många olika socknar att ta reda på. Är ju intresserad av historia oxå, så man lär sig ju en hel del av sina släktingar långt bak i tiden vad som hände då! Men tyvärr så kunde jag inte skicka något mail till din adress! Stämmer den verkligen? Mvh /Lars-Göran Nilsson Arlöv
  SVAR

Usäkta Lars-Göran skrev fel adress här kommer den rätta janet.kesson@telia.com / Christer i Lomma
Skriv ditt svar / enter your answer
Lämna så utförliga uppgifter du kan!
Problem att skriva i textrutan ovan? Använder du Internet Explorer kan du behöva slå på Kompatibilitetsvyn. Läs mer här!
Bifoga en bild (gif eller jpg, max 500 kB) och ange källan / attach image and specify the source
Varifrån kommer bilden? (ange både bildleverantör t ex Arkiv Digital, SVAR samt volym+sida)
Klicka på Bläddra för att välja fil. Om du vill ha läshjälp är det lämpligt att lägga in en bild av källan.
Ditt riktiga och fullständiga namn / your name
Svaret visas under frågan på webbsidan, men skickas också till frågeställaren (om denne angett epostadress).
Forumregler (uppdaterade 2016-09-23)


Du är själv rättsligt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. Text och bild med annan upphovsman än dig själv kräver dennes godkännande. Kortare citat av text är tillåtet med angivande av källa.

Att lägga in utsnitt av bilder från t ex Arkiv Digital med flera leverantörer av digitaliserade handlingar är tillåtet, om du anger varifrån bilden kommer.

Det är inte tillåtet att nämna nu levande personer, om dessa inte givit sitt uttryckliga medgivande. Undvik också att nämna känsliga uppgifter inom sekretessgränsen på 70 år, t ex dödsorsaker.

Efterlysningsforum är inte förmodererat, förutom ett visst skydd mot spam. Dock kan hela eller delar av inlägg raderas som strider mot gällande lagar, vars innehåll bedöms som oetiskt eller omoraliskt, eller bedöms som helt ovidkommande för detta forum. Även viss redigering och omflyttning för att underlätta överblickbarhet och navigering kan ske.

Anonyma inlägg är inte tillåtna såvida inte särskilda skäl föreligger. Kontakta i så fall webmaster och förklara situationen.

Respektera de rubriker som finns för efternamn, förnamn, plats, tidpunkt och händelse. Skriv alltså inte "läshjälp" eller andra upplysningar där som hör hemma i själva frågan. Skriv inte hela rubriken endast i ett fält.

Spam loggas och åtgärder vidtas om missbruk fortsätter.

Genom att sända in ett inlägg accepterar du dessa regler.

Donera

 

 

 


© ScanGen och Anders Berg - optimerad för Firefox och Internet Explorer - om cookies