genealogy in scandinavia



Äldre efterlysningar
[2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [2011] [2012] [2013] [2014] [2015] [2016]



Läshjälp Öved 1826, , Öved, 18262007-03-08 23:50

Direktlänk http://forum.scangen.se/?svar=4924
 

Öved 1825-1830 GID1443.38.71400 Har gissat på alla möjliga ställen men kan någon läsa vart familjen flyttar 1826?
  SVAR

Skulle vara bra att veta vilka människor du söker, är det den översta familjen på den sidan? Då är jag ganska säker på, att det står "KERRSTORP" Och då är det troligtvis Östra Kärrstorp som ligger bra till!!!
  SVAR

Det är svårt att hjälpa dig när du inte skriver vad familjen heter men Heter familjen Berg så flyttade de till Kerrstorp 1826. familjen Chjerstina Fredriksdotter flyttade till gl Scholhuset när mannen dog 1826 Hälsningar zenita
  SVAR

Tack för hjälpen Ann-Christin och Zenita Tyvärr har jag inte hittat dem där då 1826 saknas och nästa år är mkt svårläst. Men det är bara att jobba på..... Tusen tack
  SVAR

Jag tittade i inflyttningslängden för östra Kerrstorp och hittade dem på sidan GIDb1436.23.104600. De finns inte med i husförhöret för 1828 för att de har flyttat ut igen 1827 till Allerums pastorat, se GID 1436.23.101700. I Allerums inflyttningslängd ser jag att familjen kom till Hjelmshults värdshus, se GID 1170.36.4100. Hälsningar Zenita
  SVAR

Du är grym! tack !!! skall kolla upp detta imorgon somnar vid datorn snart...
Skriv ditt svar / enter your answer
Lämna så utförliga uppgifter du kan!
Problem att skriva i textrutan ovan? Använder du Internet Explorer kan du behöva slå på Kompatibilitetsvyn. Läs mer här!
Bifoga en bild (gif eller jpg, max 500 kB) och ange källan / attach image and specify the source
Varifrån kommer bilden? (ange både bildleverantör t ex Arkiv Digital, SVAR samt volym+sida)
Klicka på Bläddra för att välja fil. Om du vill ha läshjälp är det lämpligt att lägga in en bild av källan.
Ditt namn / your name
Svaret visas under frågan på webbsidan, men skickas också till frågeställaren (om denne angett epostadress).
Forumregler och integritetspolicy (uppdaterad senast 2018-09-13)


Du är själv rättsligt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. Text och bild med annan upphovsman än dig själv kräver dennes godkännande. Kortare citat av text är tillåtet med angivande av källa.

Att lägga in utsnitt av bilder från t ex Arkiv Digital med flera leverantörer av digitaliserade handlingar är tillåtet, om du anger varifrån bilden kommer.

Det är inte tillåtet att nämna nu levande personer, om dessa inte givit sitt uttryckliga medgivande. Undvik också att nämna känsliga uppgifter inom sekretessgränsen på 70 år, t ex dödsorsaker.

Efterlysningsforum är inte förmodererat, förutom ett visst skydd mot spam. Dock kan hela eller delar av inlägg raderas som strider mot gällande lagar, vars innehåll bedöms som oetiskt eller omoraliskt, eller bedöms som helt ovidkommande för detta forum. Även viss redigering och omflyttning för att underlätta överblickbarhet och navigering kan ske.

Endast de uppgifter du själv lägger in (inlägg, ditt namn och epostadress) sparas. Epostadressen är frivillig. Uppgifter sparas för närvarande utan något tidsgräns, eftersom även äldre trådar kan ha ett värde och kan kompletteras vid behov. Du har rätt att få ditt namn och epostadress borttaget om du vill. Scangen förbehåller sig rätten att någon gång i framtiden rensa äldre inlägg.

Genom att skriva ett inlägg godkänner du som användare att det sker utan ekonomisk ersättning.

Respektera de rubriker som finns för efternamn, förnamn, plats, tidpunkt och händelse. Skriv alltså inte "läshjälp" eller andra upplysningar där som hör hemma i själva frågan. Skriv inte hela rubriken endast i ett fält.

Spam loggas och åtgärder vidtas om missbruk fortsätter. Serverplatsen för Scangen tillhandahålls av Scorpion Data, vars servrar har högsta säkerhet och ligger i Sverige.

Genom att sända in ett inlägg accepterar du dessa regler. Reglerna kan komma att uppdateras i framtiden.

Översyn av reglerna har skett som anpassning till de nya EU-reglerna rörande GDPR (General Data Protection Regulation).

Donera

 

 







Nu kan intresserade hjälpa till att skapa nästa utgåva av Sveriges Dödbok!

Sveriges Släktforskarförbund har 2021 gett ut nummer 8 i den populära serien, som omfattar åren 1830-2020.

Vi behöver nu frivilliga att registrera åren 1815-1829. Klicka på bilden och läs mer, se var vi behöver hjälp och anmäl ditt intresse!







ANNONS

KÖP FRÅN SVERIGES SLÄKTFORSKARFÖRBUNDS BOKHANDEL





NYHET!


© ScanGen och Anders Berg - optimerad för Firefox och Internet Explorer - om cookies