genealogy in scandinaviaÄldre efterlysningar
[2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [2011] [2012] [2013] [2014] [2015] [2016]Santesson, Helena, , 18322006-11-07 15:53

Direktlänk http://forum.scangen.se/?svar=3959
 

Söker uppgifter om Helena Santesson född 1832 gift med Per Olsson
  SVAR

Enligt tidigare svar som du fått så är hon född i Lund, och bodde 1869 i Söderbacka, Södra Villie. Skriv alltid vad du själv redan vet när du ställer en fråga. Om ingen direkt känner till släkten eller har tid att hjälpa dig så kan du lätt forska själv härifrån. Lunds födelsebok och Södra Villie husförhörslängder finns på t ex http://www.genline.se , kolla även http://www.digiarkiv.se om de har något, och håll koll på http://www.ddss.nu om dina församlingar finns med där.
  SVAR

Helena Maria Santesson 1832 i Lund barn Anna Augusta Persson 1872 i Villie Mölleröd Hilma Charlotta Persson 1876 Villie Mölleröd på Sveriges Befolkning 1900
  SVAR

Tack Var Helena omgift? Det jag fick svar på tidigare var att hon hade ett barn Olivia Johanna som var min farmor och Olivias far var Per Olsson. Eftersom Helena blev änka, undrar jag om hon gifte om sig och fick de andra två barnen med en ny man.
  SVAR

Helena Santesson 1832 på 1900-Helena Charlotta 1876-Oliva Johanna 1869-Blenda Elvira 1896 är ett barnbarn Helena är änka Anna Augusta har väl flyttat
  SVAR

Hej vet du vilket år Helena dog? samt vem som är far till Anna Augusta Persson 1872 Hilma Charlotta Persson 1876 Villie Mölleröd?
  SVAR

Barnen födda 1872-1876 måstavara Per Olssons barn han lever inte med på 1890 befolkning jag kan inte se döda förän 1947--2003
  SVAR

Dotter Oliva Johanna Persson 1869-trolig mor till Blenda Elvira inget efternamn var ju Helenas barn barn
Skriv ditt svar / enter your answer
Lämna så utförliga uppgifter du kan!
Problem att skriva i textrutan ovan? Använder du Internet Explorer kan du behöva slå på Kompatibilitetsvyn. Läs mer här!
Bifoga en bild (gif eller jpg, max 500 kB) och ange källan / attach image and specify the source
Varifrån kommer bilden? (ange både bildleverantör t ex Arkiv Digital, SVAR samt volym+sida)
Klicka på Bläddra för att välja fil. Om du vill ha läshjälp är det lämpligt att lägga in en bild av källan.
Ditt namn / your name
Svaret visas under frågan på webbsidan, men skickas också till frågeställaren (om denne angett epostadress).
Forumregler och integritetspolicy (uppdaterad senast 2018-09-13)


Du är själv rättsligt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. Text och bild med annan upphovsman än dig själv kräver dennes godkännande. Kortare citat av text är tillåtet med angivande av källa.

Att lägga in utsnitt av bilder från t ex Arkiv Digital med flera leverantörer av digitaliserade handlingar är tillåtet, om du anger varifrån bilden kommer.

Det är inte tillåtet att nämna nu levande personer, om dessa inte givit sitt uttryckliga medgivande. Undvik också att nämna känsliga uppgifter inom sekretessgränsen på 70 år, t ex dödsorsaker.

Efterlysningsforum är inte förmodererat, förutom ett visst skydd mot spam. Dock kan hela eller delar av inlägg raderas som strider mot gällande lagar, vars innehåll bedöms som oetiskt eller omoraliskt, eller bedöms som helt ovidkommande för detta forum. Även viss redigering och omflyttning för att underlätta överblickbarhet och navigering kan ske.

Endast de uppgifter du själv lägger in (inlägg, ditt namn och epostadress) sparas. Epostadressen är frivillig. Uppgifter sparas för närvarande utan något tidsgräns, eftersom även äldre trådar kan ha ett värde och kan kompletteras vid behov. Du har rätt att få ditt namn och epostadress borttaget om du vill. Scangen förbehåller sig rätten att någon gång i framtiden rensa äldre inlägg.

Genom att skriva ett inlägg godkänner du som användare att det sker utan ekonomisk ersättning.

Respektera de rubriker som finns för efternamn, förnamn, plats, tidpunkt och händelse. Skriv alltså inte "läshjälp" eller andra upplysningar där som hör hemma i själva frågan. Skriv inte hela rubriken endast i ett fält.

Spam loggas och åtgärder vidtas om missbruk fortsätter. Serverplatsen för Scangen tillhandahålls av Scorpion Data, vars servrar har högsta säkerhet och ligger i Sverige.

Genom att sända in ett inlägg accepterar du dessa regler. Reglerna kan komma att uppdateras i framtiden.

Översyn av reglerna har skett som anpassning till de nya EU-reglerna rörande GDPR (General Data Protection Regulation).

Donera

 

 Nu kan intresserade hjälpa till att skapa nästa utgåva av Sveriges Dödbok!

Sveriges Släktforskarförbund kommer 2023 ge ut nummer 9 i den populära serien, som omfattar åren 1815-2022.

Vi behöver nu frivilliga att registrera åren 1800-1814. Klicka på bilden och läs mer, se var vi behöver hjälp och anmäl ditt intresse!ANNONS

KÖP FRÅN SVERIGES SLÄKTFORSKARFÖRBUNDS BOKHANDEL

NYHET!


© ScanGen och Anders Berg - optimerad för Firefox och Internet Explorer - om cookies