genealogy in scandinaviaÄldre efterlysningar
[2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [2011] [2012] [2013] [2014] [2015] [2016]Magnusson, Nora, Rosengård, Malmö, död 1976?2012-04-28 13:59

Direktlänk http://forum.scangen.se/?svar=36564
2012-04-24 11:04 

 Efterlyser någon som vet något om  NORA MAGNUSSON och WILLIAM MAGNUSSON. De skildes när barnen var små/unga. De hade tre barn,två flickor och en pojke. Nora dog för ca 4-5 år sedan(tror jag.)  Hon bodde vad jag vet i Rosengård i Mamö. Jag vet att William bodde i Malmö och tror det var vid Värnhem. Deras ena dotter Birgit dog för ett antal år sedan men jag vet inte riktigt när. Hon hade fem barn varav två var tvillingar. Jag har för mig att de fem barnen alla var flickor. Jag som skriver är ett "okänt" barnbarn till Nora och William. 
 Jag vill gärna veta om Nora och Williams förfäder. Kanske finn det någon i släkten som forskat i detta och som kan dela med sig av dessa upplysningar.
  SVAR 2012-04-28 13:30

Hej!

Jag hade gärnat hjälpt dig med att söka efter förfäder.
Tyvärr är det så att du måste veta lite mer om ex William o Nora.
Vet du något om deras andra barn?
Om du vill kan du mejla uppgifter till mig: Tina.akesson@hotmail.com

MVH
Tina Åkesson
  SVAR 2012-04-28 13:59

Är det här samma fråga som jag kopierat ur nedan, bara ett nytt inlägg, eller?
Om det är det vore det bra om du fortsatte på den så vi slipper leta upp samma uppgifter gång på gång
Vänliga hälsningar 
Siv

Kopia av tidigare svar på väldigt snarlik fråga:
2012-04-24 18:32
Söker släktingar och förfäder till William Magnusson. Han hade tre barn ;två flickor och en son, tillsammans med Ellionora Wilhelmina Magnusson. De skildes när barnen var små. Dottern Birgit dog för ett antal år sedan. Hon hade fem barn varav två var tvillingar. Birgit var också frånskild. William och Ellionoras son heter Inge (är gift med Svea? ) och dottern heter Gun och är gift med Sten Olsson. Om William vet jag att han var blind på ett öga. Jag tror han bodde vid Värnhem och det var hos honom barnen växte upp. Om jag inte har fel för mig så tror jag han jobbade i en gruva i unga dagar och att det var där han fick så kallad stendamms lunga.
Visa hela tråden / Show the thread Citera / QuoteBarbro Svensson
Till sista inlägget
SVAR 2012-04-25 22:11

Hej Barbro!

Mauritz William Magnusson föddes 1902-06-06 i Östra Vemmenhög och avled 1976-06-04 i Sankt Pauli församling, Malmö.
Eleonora Wilhelmina föddes 1908-05-17 i Sjörup och avled 2003-04-19 i Västra Skrävlinge förs. Malmö. Paret skildes 1949-05-24.
Båda ligger begravda på Minneslunden, Östra Kyrkogården i Malmö.

I dag levande släktingar får inte tas upp i detta forum!

Förfädernas namn går inte att få fram från Arkiv Digital eftersom de böckerna (Sjörup och Östra Vemmenhög) inte är avfotograferade ännu. Du får söka på annat sätt, t.ex på landsarkivet.

Forskarhälsningar från Annmargrete Persson

Skriv ditt svar / enter your answer
Lämna så utförliga uppgifter du kan!
Problem att skriva i textrutan ovan? Använder du Internet Explorer kan du behöva slå på Kompatibilitetsvyn. Läs mer här!
Bifoga en bild (gif eller jpg, max 500 kB) och ange källan / attach image and specify the source
Varifrån kommer bilden? (ange både bildleverantör t ex Arkiv Digital, SVAR samt volym+sida)
Klicka på Bläddra för att välja fil. Om du vill ha läshjälp är det lämpligt att lägga in en bild av källan.
Ditt namn / your name
Svaret visas under frågan på webbsidan, men skickas också till frågeställaren (om denne angett epostadress).
Forumregler och integritetspolicy (uppdaterad senast 2018-09-13)


Du är själv rättsligt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. Text och bild med annan upphovsman än dig själv kräver dennes godkännande. Kortare citat av text är tillåtet med angivande av källa.

Att lägga in utsnitt av bilder från t ex Arkiv Digital med flera leverantörer av digitaliserade handlingar är tillåtet, om du anger varifrån bilden kommer.

Det är inte tillåtet att nämna nu levande personer, om dessa inte givit sitt uttryckliga medgivande. Undvik också att nämna känsliga uppgifter inom sekretessgränsen på 70 år, t ex dödsorsaker.

Efterlysningsforum är inte förmodererat, förutom ett visst skydd mot spam. Dock kan hela eller delar av inlägg raderas som strider mot gällande lagar, vars innehåll bedöms som oetiskt eller omoraliskt, eller bedöms som helt ovidkommande för detta forum. Även viss redigering och omflyttning för att underlätta överblickbarhet och navigering kan ske.

Endast de uppgifter du själv lägger in (inlägg, ditt namn och epostadress) sparas. Epostadressen är frivillig. Uppgifter sparas för närvarande utan något tidsgräns, eftersom även äldre trådar kan ha ett värde och kan kompletteras vid behov. Du har rätt att få ditt namn och epostadress borttaget om du vill. Scangen förbehåller sig rätten att någon gång i framtiden rensa äldre inlägg.

Genom att skriva ett inlägg godkänner du som användare att det sker utan ekonomisk ersättning.

Respektera de rubriker som finns för efternamn, förnamn, plats, tidpunkt och händelse. Skriv alltså inte "läshjälp" eller andra upplysningar där som hör hemma i själva frågan. Skriv inte hela rubriken endast i ett fält.

Spam loggas och åtgärder vidtas om missbruk fortsätter. Serverplatsen för Scangen tillhandahålls av Scorpion Data, vars servrar har högsta säkerhet och ligger i Sverige.

Genom att sända in ett inlägg accepterar du dessa regler. Reglerna kan komma att uppdateras i framtiden.

Översyn av reglerna har skett som anpassning till de nya EU-reglerna rörande GDPR (General Data Protection Regulation).

Donera

 

 

 


© ScanGen och Anders Berg - optimerad för Firefox och Internet Explorer - om cookies